everything you ever wanted to know

posted by:  audra

this was totally not my idea.  i was poking around on one of my favorite girl’s blog & happened upon this gentleman’s blog.  on the latest post, he was talking about the facebook quiz where you write up questions about yourself & then your friends look like assholes because they don’t know a single thing about you.  now, i love talking about myself & creating audra trivia, so of course i jumped on this…

…and my friends did horribly. 

granted, the questions were a little tricky…but i’m certainly not going to ask, what’s my favorite color? for fuck’s sake!  jesus christ!  get it together, you guys!  anyway, this guy’s blog, he posted his fb questions with the answers as well as the story behind them…because his friends did so horribly as well.  brilliant!

who wants to know more about me!?  you!  you do!  okay.  get comfortable, take your pants off, get some lube handy…whatever makes you content.  maybe if you’re really hurting for something to do, you can do the quiz as you read?!  but of course, don’t skip ahead to the answers if you plan on doing that.  anyway.  let’s go!

1.  if i had to pick just one record to listen to for the rest of my life…

a)  funeral – arcade fire

b)  to bring you my love – pj harvey

c)  horses – patti smith

d)  xo – elliott smith

e)  deep cuts – the knife

answer:  b.  to bring you my love. don’t fret; this was even difficult for me to decide on.  everyone who took my quiz assumed it would be horses. every single person.  and while i adore the patster to pieces, to bring you my love, as a whole, is a much more perfect record.  it has everything; stripped down folksy guitar, juicy bass, distortion, shrill screaming, whistle blowing, quiet lusty bits…sigh!

2.  underpinning of choice…

a)  thong panties

b)  crotchless panties

c)  garter belt

d)  full-back cotton briefs

e) none.

answer:  e.  obvs!  thank god no one had me pegged for a cotton-brief gal.  gross!  i have always enjoyed fancy panties…even when i was a little girl, i would not tolerate the gross cottony ones, with the fiercely uncomfortable waistband.   they had to be satiny, lacy, what have you.  and whilst i have a stockpile of the snatchless variety, those are novelties.  same with the garter belts.  several years ago, i started leaving them at home when we’d go out to shows & such.  sort of like a dirty little secret.  so exciting.  then i realized that going without is just so much better!  and easier!  all the time!  you wouldn’t believe how fast i am in the loo when we’re out at bars.  people are amazed.  really!  it saves a step!

3.  when i get home, i put on…

a)  cropped yoga pants & a fleece

b)  fitted black tee & jeans

c)  juicy couture tracksuit

d)  vintage chemise

e)  a ratty ‘can’t be seen in public’ dress

answer:  a.  surprised?  maybe a little?  the vintage chemise was a popular choice amongst my friends…which does happen occasionally.  mostly that’s only for sleepwear though.  a little black top & jeans only happens occasionally too, as with the ratty dress…but almost daily, i will come home & pull on one of two pairs of stretchy black yoga pants & my half-zip fleece.  unlikely, i know.  it’s comfortable…and typically i’m not an advocate for comfort, but i know that in the evenings i can sit in my chaise with my knees up  & not rip the seams out of something like a delicate chemise.

4.  once, whilst entertaining dinner guests at home, i…

a)  burnt a raspberry tart

b)  accidentally served raw chicken

c)  singed my lashes while caramelizing creme brulee

d)  cut the tip of my finger off

e)  slipped, then dropped & shattered a bottle of wine

answer:  d.  oh, the horror…the horror!  here i was, preparing citrus cream pasta with some sauteed mushrooms on the side.  the mushrooms are amazing.  you first caramelize them in olive oil, then add some thyme & garlic, and deglaze the pan with white wine.  so easy, & somewhat impressive.   anyway, sam & i had two friends over for dinner, and i like to do the prep work in the kitchen while they converse at the adjacent dining table  (i should also mention i like very low-lighting so everyone looks nice.  even in the kitchen–at least when guests are over). sooo, i’m furiously fine-chopping the thyme at the counter when i felt a little nick on my left index finger.  it wasn’t painful…i had just gotten a brand new super-sharp santoku knife, & apparently it’s so sharp you can’t even feel it slicing through your fingertip.  i didn’t think much of it & resumed chopping.  then i realized i was bleeding everywhere & quickly excused myself to the loo for investigation before anyone could notice i’d made a drunken oopsie.  i was missing a good portion of fingertip, including part of the nail.  totally panicked, i whispered for sam to come help me stop the bleeding…and we’re out of bandaids.  all we have is bactine & paper towels.  awesome.  sam decides to call in our female friend from the dining room, who was a plastic surgeon’s assistant at that time.  we’ll call her dr. s.  she asked where our first aid kit was.  first aid kit…?  really?  we did the best we could, what with the all the blood drunky was letting flow…then sam & dr. s went to the store for gauze, medical tape & such.  dr. s said that she would’ve taken me to urgent care for stitches…if there was anything to stitch back together.  so, here i am alone, making awkward conversation & nervous laughter with dr. s’s husband.  they finally return — with medical supplies, flowers & the new vanity fair.  with tom ford on the cover.  bless them.  once cleaned up & properly bandaged, i returned to the kitchen to clean up a bit & noticed a hunk of my flesh still clinging to the blade.  of course, i quickly (and discretely) snatched up this new prized possession, & wrapped it in saran wrap for later viewing.  we ended up dining on the dessert that i’d prepared earlier in the day & the night ended not-surprisingly early.  that shit bled for a fucking week.   the moral:  even if it makes everyone look like hideous beasts, use the overhead lighting in your kitchen whist in possession of sharp, pointy things.  and try not to get drunk before doing so, too.

5.  typically, my favorite films are in this genre…

a)  indie

b)  b-movie

c)  spaghetti western

d)  foreign

e)  horror

answer:  e.  horror.  obviously.  i’ll spare you the explanation since that last one ran on a bit long.  whoopsies.

6.  of these pet peeves, i hate this the most…

a)  gross eaters

b)  singing along at concerts

c)  throat clearing

d)  sneezing

e)  girls who end every sentence with a question mark?

answer:  a.  gross eaters are my worst pet peeve ever.  so. fucking. sick.  i really can’t handle it…a stray crumb on the lip, pepper in the teeth, the chewing sounds, swallowing sounds…crunching?!  that’s the worst!  and plate scraping….shudder.  and i’ve also decided that more than i hate singing along at concerts, i hatehatehate the whoos, ows & yips emitted from the fucking retards at shows.  god, i hate it so much.  the other night at pj harvey, there were so many of those.  especially in the quiet parts of songs.  one more “yeeeeah polly!  thanks for coming!!  owwww!” and i would have fucking lost it!  you go to see an artist, you go & keep your god damn mouth shut!  even if you have to eat something to keep you quiet.  just don’t eat it around me.

7.  when i’m old, i want to be like…

a)  lauren bacall

b)  betsey johnson

c)  ellen burstyn

d)  vivienne westwood

e)  anjelica huston

answer:  e.  this was a tough one apparently.  i thought it’d be easy for you?  come on you guys, the black hair?  bangs?  forever wearing black articles of clothing?  red lippy?  please.  i’ve been obsessed with anjelica huston for as long as i can remember.  she’s just so…delicious.

8.  my fetish fantasy is…

a)  bondage

b)  trip to a hot gynecologist

c)  gas station attendant

d)  sex with my brother…if i had one

e)  all of the above

answer:  e.  indeed.  and don’t hate, for god’s sake…sam gives me enough shit about the gas station thing.  i’m not sure what it is exactly…the little uniform shirt smudged with motor oil?  the act of putting the phallic pump that oozes into my empty gas tank?  maybe the gas fumes cloud my judgment & these guys are all total losery trolls?   that can’t be it.  and the incest thing is probably because i’m an only child & i had a fairly normal childhood.  it’s exotic.  like the dreamers. and house of yes.  delicious.

9.  my favorite guilty-pleasure movie is…

a)  13 going on 30

b)  just like heaven

c)  the sisterhood of the traveling pants

d)  what a girl wants

e)  freaky friday

answer:  a.   most of you should know this by now…come on, you guys.  13 going on the 30 sounds retarded, but it really is quite good.  and for the record, i have never seen what a girl wants.  at least in its entirety.  and just like heaven was like, the worst.  movie.  ever.  not to mention complete with a dreadful cover the cure’s song of the same name.  just awful.

10.  i always, ALWAYS shower this many times a day…

a)  once

b)  twice

c)  three times

d)  four time

e)  i don’t shower

answer:  b.  twice.  always.  every day.  even if i don’t take my first shower until 4 in the afternoon, i must shower again before even breathing on the sheets.  obviously i shower before getting ready each day; i’ve never understood people that can just pull on some clothes & go.  it sickens me.  and then when i go to bed at night, i can’t even fathom putting on my satin unmenionables without being freshly shaven & moisturized.  i just can’t.  it’s too icky.

11.  film i have seen over 20 times & never get sick of…

a)  reality bites

b)  pretty in pink

c)  poltergeist

d)  the shining

e)  beautiful girls

answer:  b.  oh, pretty in pink!  it’s very likely that i’ve seen all of these over twenty times, but i’ve probably shut them off halfway through after the 9th or 10th time.  i can always watch pink all the way through & it always sounds good.  but so does the shining…it’s just so long.

and there you have it!  don’t you feel way less stupid now?!

Advertisements

Leave a comment

Filed under potpourri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s